DuruDefne_mommy GirlandBoy_Mom meyveli muhallebiler yapabilirsin canım yerken çok yormaz hem.Sütlaç yapabilirsin
DuruDefne_mommy GirlandBoy_Mom süt muz çilek biraz bisküvi blendera vur milkshake tarzı ara öğün olarak da verebilirsin canım
GirlandBoy_Mom DuruDefne_mommy aslında bi kaç sefer denedim ama istemedi bende zorlamadım şimdi tekrar denicem ne yerse kar şuan hiç bişey ağzına koymuyor çünkü
tahamommy GirlandBoy_Mom geçici bi süreç merak etme dişi çıkana kadar günlük doyacağı kadar bişeyler yese yeter onada
Deleted33000 GirlandBoy_Mom yoğurt çorbası yap canım biraz da soğuk olursa dişlerine iyi gelir belki yer onu yada önce dişlerini biraz rahatlat sonrasında yoğurtlu makarna yada yoğurt çorbası ver sifaolur inşallah bebişe
Melissayda Aşkım kefir, çilek, bisküvi- avakadolu tahinli yoğurt- sütlaç - bebek manolia ara öğün olarak yapabilirsin.
GirlandBoy_Mom Melissayda hiç bişey ağzına sürmüyor be yavrum inan neler denedim kaç günde diş çıkarıyor aşırı huysuz ve iştahsız
Melissayda @GirlandBoy_Mom ay bizde öyleyiz aşkım diş çok zor ya valla daha uyumadı iki tane azı aynı anda geliyor yazık kuzucuklara