Dlrm Busracmn1 Neyse sen benden üç hafta öncesin doğur memnun kalırsan söyle bana memnun kalmazsan da söyle ne olursun ona göre ben de yapacağım korkuyorum özelde sanki ben yapacaklarsa 😄
Anneballari58 Seda5892 ama onun hasta bi çocuğu var die biliyorum kendi sorunlarından kaynaklıdır Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
Busracmn1 Anneballari58 Allah şifa versin 🙏 Amin inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi 🙏
Anneballari58 Seda5892 tabiki haklısın yansıtmaması lazım ben pek tercih etmiyorum H.volkana gidiyorum bayağ ilgileniyor tek tek hastalarıyla
Bade58 Gmzehsn ali yanik hoca universitede bakmiyor diye biliyorum. Özel klinigi varmis sadece orda bakıyor. Eger universitede bakiyorsa oraya gideyim. Yoksa tahliller icin ordan oraya gönderiyor ama kliniginde bakiyor diye biliyorum dedigim gibi.
Bade58 Gmzehsn üniversite de baska doktor var mı? Önerebileceğiniz. Savas karakuşun da ismini cok duydum da. Ya da baska beğendiğiniz varsa yardimci olursanız sevinirim.
Gmzehsn Bade58 evet savaş hocada çok iyi ama denk gelirse polikinlikte kayıt açtırıyosynuz denk gelmk biraz zor gamze hoca var çok tatlı ünsal hoca var ama oda artık doğum ganeye geçmiş heralde sürekli gamze hoca duruyo artık polikinlikte
Bade58 Gmzehsn savas hoca icin önceden randevu alıp gitsem olur mu? Ismini cok duydum ve sizde denk gelemeyebilirsiniz deyince randevuyla oluyor mu diye düşündüm.
Hpymm Gmzehsn ben savaş hocaya gidiyorum ve aşırı memnunum, evet çok kalabalık oluyor çok bekleniyor ama bizi genelde öğle arası alıyor sıra beklemiyoruz. Perşembe cuma değil de diğer günler hocaya ulaşmak daha kolay.
Bade58 Bade58 bir de sizce randevuyu cok sonraya verirler mi? 2 hafta ya da 1 ay sonra gibi. Eger öyleyse direk gitmek orda kayit acmak daha mantıklı. Cok soru sordum kusura bakmayın😊
Gmzehsn Bade58 yok estağfurullah zaten artık randewulu sistem olmuş direk gidip kayıt açmıyolar sma bir iki haftaya vermiyolsr o günede veriyolar o gün doluysa ertesi güne veriyolar hemen uzun bi süreye değil yani
CerenVarol Bende sivastayim ilk gultepeye gittik bayram bey iyi gjbi geldi ama bilemedim bende savaş bey ve sultan hanimda kararsizim suan
Bade58 Hpymm özel muayene olarak mi gidiyorsunuz? Sekretere sordugumda saat 3 ten itibaren özel muayene yapıyor dedi. 3 ten önce derslere mi giriyor acaba yoksa devlet gibi ucretsiz mi çalışıyor?