ElvinEmineeee Kızlar son adet tarihim 21mart .doktora sormayi unutdum ne zaman gitmeliyim kalp atisi icin.ikici gebeligim birincide her seyi doktora sorardim bunda biraz raahtim sanki😅
Ayseguls_baby ElvinEmineeee benim son adet tarihim 23 mart bugün tam 6 haftalık olduk. Doktorum 9 mayıs günü çağırdı kalp atımı için
ElvinEmineeee Ayseguls_baby sag salim kucagina al canim .bende doktorumu arayim bakalim ne zamana cagiriyor gideyim .evde bi bebek olunca unutuyor insan sormayi☺️ kızım 11aylik
Ayseguls_baby ElvinEmineeee amin canım teşekkür ederim. Doğrudur benim ilk gebelik olduğu için ayrıntıları takip ediyoruz 😍
ElvinEmineeee Ayseguls_baby evet bende ilk gebeligimde yedigimden tut uyku satime bile uyum sagliyordum😅 şimdi kzim o kadar zor bebekki hamileligimi unutuyorum bazen .kizmla hoplaniyorum zipliyorum🤣hamilelige dair belirti yok sadece gobuslerimde asiri hasasiyet var
Ayseguls_baby ElvinEmineeee aynı ben ilk dediğiniz 🤣 bende de hiçbir belirti yok göğüs hassasiyeti dışında 6 haftalık oldum bugün
Ayseguls_baby Eylem35 ani acıkmalar, sabah çok aç uyanma dışında belirtim yok gayet iyiyim sizin durumunuz nasıl 😊
Eylem35 Ayseguls_baby hafif göğüs ağrısı ve halsizlik dışında ben de de bir şey yok ilk bebeğiniz mi yaşınız kaç acaba?
Cmleszr Benimde 24 Mart bu gün vajinal olarak kalp atışını duyduk yeni oluşmaya başlamış karnimdan bakınca pit pıt atışını gördük ama pazartesi 7 haftalık oluyor tekrar çağırdı net olsun diye 🥰☺️
Ayseguls_baby Eylem35 hafif göğüs ağrısı bende de var ama rahatsız edici şekilde değil, ek olarak bende kabızlık da var. 29 yaşındayım ilk gebeliğim 3 seneye yakın uğraştık
Eylem35 adatuna ben zaten hastanede çalısıyorum ama şuan sadece kesemiz var yarın biraz erken olabilir mi acaba
Eylem35 Ayseguls_baby sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ben de 27 yaşındayım keseyi gördünüz mü kalp atışlarını? Biz keseyi gördük fakat kalp atışı için 2 hafta sonra dediler
Ayseguls_baby Eylem35 amin inşallah canım evet 30 nisan da keseyi bebeği ve yolk sac kesesini gördük yarına da gün verdi kalp atışı için