oonambirnambir Az önce lavabodan çıktım idrarım simsiyahti 8 haftalık hamileyim, daha önce hiç böyle bir şey olmadı korktum, başına gelen var mı
Melisalp oonambirnambir hiç fikrim yok ama doktora git idrar yolu enfeksiyonu gibi olabilir sadece düşünce bilemedim canım geçmiş olsun üstte kalsın 🔝
Mor-kelebek oonambirnambir takviye ilaca başladın mı canım demir ilacı falan kullandıysan oda yapar ilk haftalar genelde demir ilacı baslamazlar ama
Ayseguls_baby Farklı birşey yediniz mi? Mesela pancar yediğimde idrarım kıpkırmızı gelir tek seferlik sonra normale dönüyor
Esraa00 oonambirnambir bebeğim bende de olmuştu Su içmemiştim biraz da idrara sıkışmıştım Enfeksiyon çıkmadı ama bol su içmen lazım demişti doktor Sende yine de idrar tahlili ver ama muhtemelen su içmediğinden
SevvaallEr İdrarınıza kan bulaşmış olabıkır enfeksıyon yapmıstır yani oda ıdrar yaparken yanma hissi varmıydı? Bı kendı doktorunuza gorunun oda sızı yonlendırır zaten gereklı yer ürolojıye falan
Mor-kelebek oonambirnambir inşallah ciddi bişey yoktur canım geçmiş olsun hastaneye gidersen bizede haber ver