ant2602 nazli0306 doktorunuza gittiniz mi. Benimde yarın randevum var. Özel ve devlet iki doktor olarak ilerliyorum. Lekelenmem bitti gibi. Son iki iğne kaldı. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
nazli0306 ant2602 gittim doktor dış gebelik yada kimyasal dedi kese görünmüyor kan değerlerim iyi değilmiş 29.04 beta 407 01.05 beta 652 05.05 beta 988
ant2602 nazli0306 hakkında hayırlısı olsun nasip değilmiş. Zamanını bekliyormuş. Üzülme gelip geçiyor. Gelen daha kıymetli daha değerli oluyor.
Esmaciftci81 Ayseguls_baby ben doktora gittim 5 inde 5+5 haftalık dedi kalp atışını duyamadı 5 gün sonra tekrar gidicem
Ayseguls_baby Esmaciftci81 ben de 5+3 de gitmiştim keseyi ve bebeği görmüştük kalp atışı daha duyulmamıştı yarına randevu verdi 6+5 oluyoruz
Esmaciftci81 Ayseguls_baby ben 3 gündür randevu alamıyorum dolu napicam bilmiyorum sabahtan gitsem doktor alır mı beni acaba
Ayseguls_baby Esmaciftci81 bilmiyorum ki canım özele mi gidiyorsun devlete mi ben özele gidiyorum kendisi tarihleri verip çağırıyor yeniden randevu almıyorum
Beyza007 Ayseguls_baby merhabaa ben de bugub 6.hafta oldum.benim de goguslerim çok fena.gece yatarken bazen alt karin ortasi sızlıyor 1 2 saniyelik kramplar gibi.onun disinda belirtim yok
Kukoss Benim 5+3 fakat bir haftadir karin sisligi gogus sisligi sindirim bozuklugu kasik ve bel agrisi var :) bide birden acikma😂