Minikeller38 Pelesanta aşagı yerleşmiş riskli gebelik yaşıyorum ailemin yanına kayseriye geldim önerdiğiniz riskli gebelere bakan dr varmı prof , doc fark etmez .
ikimelekannesii22 Minikeller38 benimdekide aşağıdaydı özele gidiyordum ama doğum devlette oldu çünkü doğumda riskli oluyor kan gerebilir diye kan bulundurcaz demişlerdi bana kan bankası olan tam teşekkürlü bir yere gidin
melike1-2 @Minikeller38 merhaba canm kayseri de şehir hastanesinde Mustafa Oğuz Yılmaz var çok dikkatli ve tecrübeli bir doktor onun dışında dünyamda Aynur Simur çok tecrübeli son olacakta kendi doktorum acıbademde Ümran Karabulut doğan var hepsine de gittim daha önce şuan ümran hanımdayım
Minikeller38 ikimelekannesii22 siz nerde yaptınız dogumunuzu riskli gebelik diye şehir hastanesi baktımı . Hangi dr gittiniz .
Minikeller38 kahvekitapakademi bu dediğiniz dr nerde canım nasıl randevu alabilirim . Muayenesi nerde
ikimelekannesii22 Minikeller38 evet baktı düzenli gittiğim doktor yoktu zaten son zamanlar gittim hangisi denk gelirse ona gidiyodum
Minikeller38 sude09 canım doktorun numarası varmı yeri tam nerde nasıl randevu alabilirim iletişime geçebilirim yardımcı olurmusun .
BilgecyLn Minikeller38 cep hastane uygulamasından randevu oluşturabilirsin canım öğretim üyesini seçeceksin randevu alırken eğer doluysa talep oluştur ilk boşlukta sistem otomatik randevunu oluşturuyor
T2511- BilgecyLn cep hastane uygulmasindan randevu aldığımızda üniversite hastanelerinden ücretsiz mi faydalaniliyor acaba bilginiz var. Benimde plesantam asagi yerleşmiş durumda Kayseri’de kontrole devam etmek istiyorum normalde başka şehirde yaşıyorum
BilgecyLn T2511- öğretim üyesinden randevu alırsan 594 tl ödeme yapıyorsun vezneye canım randevu günü Fatma Hanım riskli gebeliklere de bakıyor
Rbdrmx Erciyes üniversitesinde ipek hoca var canım prof kendisi baya bilgili mutlaka bir gör derim ,❣️