Diş eti kanıyor diye hastaneye geldim vücudumda morluklar vardı. Kan aldılar ve direk yatırdılar. Sevgili anneler trombositlerim düşmüş. Kanım çok sıvıymış. Hastaneye 1 ile yattım. Kendime hiç dikkat etmememişim. Beni yoğun bakıma aldılar tam 1 hafta kaldım. İlaç tedavisi uyguladılar. Servise çıkardılar. Şuan 2 hafta geçti değerim anca 10 oldu. En az 80 90 olması lazım. 29 haftalık hamileyim. Eğer değerlerim yerine gelmezse kanımı durduramıyorlar. Doğumda ölme riskim var. Her an iç kanama geçirme riskim var. İlk gebeliğim ve yaşım daha 24. Hastane yüzü görmemiştim bu zamana kadar. Çok korkuyorum. Her gün sabah kan almaya geliyorlar. Kollarım mosmor. İlk defa dün hastane kapısına çıkanildim. 2 haftadır odada kapalı kaldım. Psikolojik olarak çok kötü etkilendim. Ne olur ne olmaz diye bebeğimin kıyafetlerini eşim eve gidip yıkadı astı ütüledi hazırladı. Ne kadar hevesliydim halbuki oğlumun eşyalarını kendim özenle hazırlamak istiyordum. Her gün ağladım. Dua bekliyorum. Oğluma aileme kavuşmak istiyorum. Kendinize dikkat edin. Allah inşallah doğurdum kızlar herşey çok güzel yazmayı da nasip eder. ❤️