Esraa00 Meltemanneolsun oy maşallah 😍 Bizimde 45 görünüyor ama sezaryen olacağı için 30 falan hayırlısıyla
eylulll01 Meltemanneolsun son 110 🤦🏻♀️ Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🩷 hadi kızım dayan az kaldı diyip bende kendimi teselli etmem 😂🤦🏻♀️
dilekcorek21 Meltemanneolsun gelirsinnn canım göz açıp kapayana kadar geçti şimdi heyecan biraz da korku sardı 🥹🥰❤️
Meltemanneolsun dilekcorek21 vallahi benim de aklıma geldikçe bı korku sarmiyor değil de yigitlige leke sürdürmek istemiyorum😂
Meltemanneolsun Busra2013 tabi zorlanmalar başlar benim hep vardı hiç şöyle prenses hamilelik geçirmedim 😊
Busra2013 Meltemanneolsun benim surekli midem sisiyor bole gogsumde atim gibi bisi oluo nefes daralio kalbim hizlanio sanki
Buse4161 Meltemanneolsun biliyorum biliyorum biz o haftaları daha göremediğimiz için bizde fasulye gibi bişi var o yüzden ne tatlıymış dedim 🤣
Meltemanneolsun Buse4161 evet o zamanlar anlamsız bir şey oluyor sonra büyüyor annesi sağlıkla büyüsün inşallah🙏🏼🙏🏼
Meltemanneolsun Yenibirannee 🙏🏼 elbet geçiyor canım işte geçmiyor geçmiyor derken asıl şimdi nasıl geçecek yaklaştıkça daha uzuyor sanki