Sulee123 Tuanaa Mrh bende silivridenim ikili test hangi haftada yapılıyor doktorunuz kim kimi önerirsiniz
merved Tuanaa canım ben 250 tl civarı yaptırdım ama eşimin çalıştığı yerle anlaşmalı hastane azda olsa indirim oluyo. Sanırım 250-300 arası tabi zam gelmediyse ben yılbaşından önce yaptırdım cnkü
Sulee123 Ben şuan 7+ 3 Murat inel haftaya gel ikili test yapalım dedi kime sorsam bu haftalarda olmaz diyor ben mi yanlış anladım bi sorun yok dedi kalp atış vs dinledi ne testinden bahsetmiş olabilir sizce
Tuanaa Sulee123 canım bana o haftada 6 tüp kan ve idarar testi aldı sanada büyük ihtimal öyle yapacak
Tuanaa Sulee123 hmm anladım banada ikili test için 1 ay sonra gel dedi bende 7 haftaligim sen mi yanlış anladım acaba yada tahlil sonucunda bir problem vardida tekrar gel yapalım test demiştir belki
Tuanaa merved teşekkür ederim. Devlette yaptırıp medicale götüreyim olmamış derse medicalde yaptiririz tekrar
Sulee123 merved kafam karıştı Cumartesi Ümit Beyatlı gideceğim işh hiçbir sıkıntı yoktur hayır sıkıntı varsa bile görmesi imkansız dediler buralı değilim memlktteki doktorumu Aradm. Bkalım merakla gün sayıyorum
Sulee123 Tuanaa sonuçlarıma baktım hiçbir sorun yok zaten çıkmamıştı o zaman bir haftaya çıkar ancak dedi ben açyanlış anladım galiba. Aynı haftayız sizin nasıl migde vs kilo
Tuanaa Sulee123 murat bey babada sonuclarin normal dedi ultrasyondan baktı 1ay sonra gel tarama testi için dedi. Sonra çıktım odadan tahlil sonuçlarını almayı unutmusum martta gittiğimde isterim artik verirse
Sulee123 Tuanaa veriyor genelde sonuçları. Ben hiç kilo Almadım hatta zayıfladım diyebilirim hiç bulantım vs yok iştah konusunda da hiçbir değişeni yok zaten çok yemek yemem yine aynı iştah için gittiğimde soracağım