mucizemgelsin61 Kızlar pek bi bilgim yok acemi anneyim birazda takıntılıyım bebişim biraz hasta çok iştahı yok emmeden uyudu şuan göğsümde acayip dolmuş napabilirim çok doluncada tıkanıyor elimle bardağa sağıp dolaba koysam olur dimi
10gamze mucizemgelsin61 biberona katın sürekli böyleyse duymuşsunuzdur süt sağma poşetleri var edinebilirsiniz
yigitinannesiiiii mucizemgelsin61 biberon yokmu biberona koyun sağdıktan sonra yada küçük bi kavonoza:)
mucizemgelsin61 feynnur çay tabağı ile kapatsam olmazmı acaba ayy en temiz ona sağabilirim diye düşündüm 🤔🤔🤔
feynnur mucizemgelsin61 olmaz tabi hava almasın bence. Çay bardağına sağın sonra kapaklı bişeye dökün
feynnur mucizemgelsin61 yani şöyle söyliyim ben kendi sütümü koysam kapağı kapalı koyarım dolap kokusu vs geçer en basitinden
Gokturkmom_ mucizemgelsin61 ben sağdığım sütü hep biberona koyuyorum o şekilde dolapta saklıyorum 🙂↔️
2cocuk2kopek mucizemgelsin61 rica ederim illa lazım olacak poşetlerinden alırsan buzluğa atarsın içmek istemezse ek gıda döneminde kullanabilirsin ben oğluma öyle yapmıştım