HilEy Hanımlar merhaba, bebekler ne zaman dogum kanalına girdi ve girdikten ne kadar sonra doğumunuz oldu ?
iremd-1798 HilEy o herkeste değişir canım ilk kızım 29. Haftada doğum kanalına girdi 35+5 de doğum yaptım. İkinci kızım ise 40+2 de daha doğum kanalında değildi ama 40+4 de 21.55 de sancılarım başladı 22.55 de acile girdim bebeğim doğum kanalına girmiş hatta kafası gelmiş 10 cm açıklık oluşmuş 23.24 de bebeğim kucağımdaydı. Haftalar öncesinde de girebilir son dakikada da. ❤️
LLavinya HilEy bir ay önce ki kontrolümde kanala dönüktü bu hafta ki kontrolümde kanala girmişti şuan 37+4’teyim
HilEy Evet değişiyor sanırım ben de normal dogum yapmak istiyorum ama en son 33. Haftada gıttıgımızde dogum kanalına girmemişti bakalım şimdi yine kontrolümüz var değişti mi durum,bir de dogum kanalına gırdıgınde anlamış mıydınız?
HilEy LLavinya O zaman normal bir durum 32 33 haftada kanala gırmemesı sımdı 35 haftalık gıdecegız bakalım ne durumda,kanala gırdıgınde bır belırtı hıssettınız mı
LLavinya HilEy vajinamda baskı hissediyorum bazen böyle taş varmış gibi geliyo ve genital bölgemde ağırlık oldu ordan anladım indiğini