ikinci doğumumdu 8 cm açıklıkla gittim sancım hiç yoktu doktor doğuma alalım seni artık dedi suni sancı verdiler bebek başı gerideydi 2 saat kadar odada sancı çektim pilates topunda zıpladım ebe geldi odaya sancım geldikçe özel bölgeme elini soktu ıkın dedi ittir bebeği aşağı dedi çok zordu bağırdım çok zorlandım kendi doktorum geldi muayene etti doğumhaneye aldılar başı hala gerideydi ama sancılarım geliyordu sık sık zorlanıyordum doktor meme ucu masajı yapmaya başladı ıkınma hissim geldi bebek aşağı inmişti çok kuvvetli ıkındım 5-6 kere ıkınmaya geldi herşeyi hissettim ilk doğumumda epidural prenses doğum yapmıştım bunda epidural olmadı çıkış anına kadar hissettim vajinam patlayacak sandım çok kötüydü o çıkış anı en zoru olabilir bebeğim çıktı biraz rahatlama geldi ama plesantayı çıkarmakta zordu ama doğum kadar zoru varsa oda dikişleri atarken doktor o kadar uyuştırmasına rağmen çok canım acıdı içimde hep demirler vardı demirleri soktu belki iç dikişleri atmak için soktı bilmiyorum yaşadıklarımı unutamıyorum gözümün önüne gelip duruyor en psikolojimi bozan herkesin elini sokup muayene etmesi resmen kurcalıyorlar hele ebe odada beni secde pozisyonuna getirip elini sokup içimi kurcalarken ıkın ittir bebeği demesi falan çok kötüydü unutamıyorum psikolojim bozuldu resmen