Minigim_ben1 Kızlar 39+3 haftalık hamileyim bebeğin kafa ölçüsü 37+2 çıktı diğer değerleri haftasına göre uyumlu bu değer geri çıkıyor bu durumu yaşayan var mı
Su123 Minigim_ben1 genetik olabiliyor bazen bizede büyük dediler doğdu kızım bir sorun olmadı doğumdan sonra bile sürekli kafa yapısı büyük sorun olur dediler korka korka doktora gittim doktor en son ş he y dedi babanın kafa yapısı büyük böyle olması çok normal
annesim220508 Minigim_ben1 merhaba 37 haftalıpım banada aynısını dediler merak ettim doğum yaptınız mı bir sorun var mı inşallah bebeğinizde sizde sağlıkla kucağınıza almışsınızdır 🌸
Minigim_ben1 rosatue eşim var ama biraz tereddüt ediyor insan çünkü detaylı da ikili tarama testi temiz çıkmıştı
Eliffffkkkkkk Minigim_ben1 bizimde 2 hafta geriden çıktı ama doktorum herhangi bir şey demedi ben ultrason kağıdında gördüm bu hafta gidince soracağım
Minigim_ben1 Eliffffkkkkkk bana diğer değerleri haftasına göre uyumlu kafa çapı genetik olabilir dedi ama içime dert oldu bu
Eliffffkkkkkk Minigim_ben1 bizimde aynı şekilde diğerleri uyumlu, belki doğum pozisyonunda oldukları için yanlış ölçülüyodur diye düşündüm bende çünkü artık yüzünü falan göremeyiz demişti
nisan0 Minigim_ben1 yaaa bende yazacaktım bende 33 haftalığım bir aydır kafa çevresi 2 hafta geriden geliyor detaylıda bir şey çıkmamıştı çok şükür ama üzülüyorum ve korkuyorum bugünde karın çevresi 2 hafta ileri çıktı :( tam telaşlandım