helloandhello Bugünün ilk kahvesi bu saate kaldı ☕️ Ay girdik 📌 Sizler nasılsınız nasıl gidiyor bebişlerle kaçıncı aydasınız 🥰Gelin konuşalım 🎤
Smyye1B helloandhello 3 yas bir oğlum var onu uyuttum eşim 24saat calisiyor haftanın bir günü kendi kendime kaldığım zamanlardayim 🌸 19+4 haftalık ikinci bebeğime hamileyim🤎
Begm_01 helloandhello afiyet olsun fincanınıza bayıldım 37 haftada sancı yok devam ediyorum bend eşimdi elma ve yoğurt yemiştim
AnayimBenAna_ helloandhello afiyet olsun kızlar uyudu bende evle cebelleşiyorum bi kahve yapıp içicem sonra 🤭🌸
1Ali Rabbim hiçbirinizin ağzının tadını bozmasın , ben maalesef yemek yemeye bile fırsat bulamıyorum bebekle hala uyutmaya çalışıyorum uyursa inşallah bir keyif kahvesi içerim
Begm_01 helloandhello inşallah sağlıcakla kucağıma alayım istiyorum ama oğlum gelmeye niyeti yok sancım falan şuan gözükmüyor Bakalm 🥰
rahatdur_evladim helloandhello keşke biride bana kahve yapsa 😄 Çok yorgunum yaa bu gün dört tane battaniye yıkadım çamaşır atıyorum sürekli makineye etraflıca evi temizliyorum Yerde ezilmiş böcek gibi uzanmışım 😄 Son 27 günüm kaldı son günlerin verdiği ağırlık ağrı sancı ile baş etmeye çalışıyorum hakkımızda hayırlısı 😄 Bu arada afiyet olsun geçen güzel olsun 🌿
helloandhello rahatdur_evladim oh maşallah yorma kendini bu kadar gerçi ben halen çocukla bile temizlik yapmaya caşıyorum detaylı temizliği çok severim 😍 sağol canım şeninde 😇
1Ali helloandhello yok maalesef ne emzik ne biberon tuttu😵💫 uyku ile bir problemimiz var doktorumuzda çok az buldu bakalım nasıl düzelecek
rahatdur_evladim helloandhello temizlik dışında 5 yaşında kızım 3 yaşındaki oğlum ile yaşam mücadelesi veriyorum 😄 Şimdi detaylı temizlik yapıyorum ki doğumdan sonra bana yük yapacak işlerim olmasın bebeğim ve diğer iki çocuğumla ilgilenebileyim ☺️
helloandhello 1Ali Benimkide emzikle uyumuyor beşiğinde sallarken ağlar emzikle uyuyor 🙂 Şu markanın emzikleri kesinlikle tavsiye ederim hemen kapıyorlar