Secretmommy 39+4 deyim pazartesi suni sanci ile yatis yapacaklar:( suni sanci almak istemiyorm ne yapabilirimmmm hemen dogum icin😀
Seyda-06 Secretmommy bende 39+5 te doğum yaptım suni sancı ile ama benim bebeğim hareketleri azdı ve 2 gün takip edildi yine hareketlerini begenmemişti doktor başlatmak istedik sizin neden beklemiyorlar acaba benim hareketleri iyi olsaydı eğer 41 e kadar bekleyecekti
Ceiydda Secretmommy akşamları uyumadan sıcak su saçınızı islatmasanizda bel altına tutun cinsel ilişki ördek yürüyüşü cömelme Ananas kilolarca yemek lazımmış yeni öğrendim onu bosverin😅 Bir de bebişle sohbettt et ikinizde hazır hissetmelisiniz
Smr28 Secretmommy sıcak suya oturun bn öyle yapmıştım tam hatırlamıyorm kaç gün sonrası oldu ama öyle yaptıktan sonra sancım olmuştu
Secretmommy Znt agriyordu ama son 2 gundur cok enerjik hissediyorm asiri nedense hic bir agrim yok gunde de 10bin adim atiyorm
Secretmommy Seyda-06 risk almak istemiyormus kaka riski vs. 😭 bende zorlamadim bebisin sagligi icin ne yapayim