gizomiik kızlaaar sigarayı nasıl bıraktınız öneriniz var mı aza indirdim ama yine yarım paketi buluyo🥲
Mom__12 gizomiik almadım sakız çiğnedim yürüyüş yaptım içilen ortamlardan bi süre uzak durdum bebeğimi düşündüm şuan tiksiniyorum ki başlarda da tiksinmiştim ama canım istiyordu irademi geliştirdim 🥲
kubra_t gizomiik ben günde bir paket uzun malbora tüketiyordum öğrenir öğrenmez bıraktım elime her aldığımda bebeğime gidecek korkusu annelik duygusu ile
nevaneva gizomiik gebeliği öğrendim bi kaç gün içtim paketi attım hiç bir zevk alışkanlık bebeğin sağlığından önemli değilll allah korusun bi organında hasar olsa ömür boyu vicdan azabı yaşarız
Su123 gizomiik hamile olduğumu öğrendiğimde kafada bitirdim içmeyi sınra bulantı koku hassasiyeti kusma derken asla aklıma gelmedi yani ekstra bir şey yapmadım
Ariadne Yerine baska seyler koymaya calis canim mesea her aklina geldiginde kuru yemis, meyve vs ye ben bi anda birakmistim ama canim cok cok istediginde bir tane iciyorum Allah ve bebegim affetsin
Gnypyrz gizomiik hamılelıkte tiksındım brkmyrm ıcınlerde ıcsın kokusu geldıgı gıbı kusuyorum onlarda ıcmıyor
Ayperi11 gizomiik bende bırakamadım maalesef bazılarında tiksinti mide bulantısı oluyor ben aşeriyorum resmen 6 adeti geçmemeye çalışıyorum yapacak bişeyim yok
denizalismom gizomiik ben gebelikten önce bırakmıştım hamileyken bayağı bir tiksindim ama şuan içiyorum 14 aylık olacak oğlum