Nefes-2025 39 haftalık hamileyim sıcak basması çok yaşıyorum artık havalar da ısınmaya başladı gece pencereleri falan açık bırakıp uyuyorum benim gibi olan var mı
nevaneva Nefes-2025 tam tersi bende üşüyorum😂 hala dışarı çıkınca kaban giyiyorum evde hırka giyyorum
Begm_01 Nefes-2025 Banada oluyordu şükür şu aralar olmuyor şuan 37 yim olması normal diye düşünüyorum
Gulsahs Bende öyleyim hamileliğin başından beri vücudum yanıyor sanki üstüme birşey örtmüyorum hala da öyle😂
Alarasuuu Bende 27 haftalık hamileyim resmen sıcakta çıldırıyorum diyebilirim dışarda kar yağarken ben evde üstü açık yatıyordum 🥹 şuanda da inanılmaz ter basıyor özellikle geceleri yatamıyorum hiç
1mihrimah Nefes-2025 dün doğum yapmış biri olarak bildiriyorum lohusalıkta aynı ter su içinde uyanıyorum geceleri sucuk oluyorum hatta dün gece o kadar terledim ki üstümdeki ıpıslaktı tutulmuş heryerim normalde asla terlemeyen birisiydim
Nefes-2025 1mihrimah hayırlı olsun canım sağlıkla mutlulukla huzurla buyusun inşallah darısı bize anne olmak kolay değil gerçekten ☺️