Balbebek012 susemesvan yaa duygulandım gözlerim doldu gğzel kalpli anne 💕💕💕 çok mutlu oldum inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlere ve başka bir postta buluşuruz yine 💗
Zge12 Balbebek012 amin canım amin inşallah. Rabbimin izniyle çok güzel bi doğumun olacak ve 3 evladınla ve eşinle beraber sana güzel sağlıklı bi ömür diliyorum. Rabbim evlatlarını korusun bahtları güzel olsun canım benim güzel anne ❤️
DENIZ_55 Balbebek012 nasılsın canm pek aktif degilim bebisle uğraşıyorum görünce merak ettim seni yazıyım.dedim
Balbebek012 DENIZ_55 canım benim çok teşekkür ederim😘💕 çok şükür iyiyim sanvılarım var ama düzenli değil
Balbebek012 Femay canım benimmm sancılarım var ama düzenli değil şimdilik iyiyim zaten en geç sabah 8 de suni ile doğumu başlatacak doktorum🌸🌸🌸
Balbebek012 crazyymom daha doğmadı canım sancılarım var ama düzenli değil beni bir korku sardı zaten bebiş gelmezse doktorum yarın sabah suni ile başlatacak doğumu
ArasMom__ Balbebek012 sağlıkla kolaylıkla kucağına al canım benim. Bol bol dua oku ayet oku rabbim kolaylaştırsın 🤲🏻🥰🌸
Balbebek012 ArasMom__ amin inşallah canım benim inşırah okumaya çalışıyorum salavat çekiyorum çok korkuyorum çok bol bol ya şafi diyorum 💕
Balbebek012 [silindi] düzensiz sancılarım var bırtanem yaa devamı gelmedi doktorum en geç yarın sabah suni ile başlatacak dpğumu