Burnosunn_annesi Balbebek012 maşallah Rabbim bağışlasın canım benim çok geçmiş olsun artık sakin zamanda hikayeni anlatırsın 😌😍🧿
Selim_Alparslan Balbebek012 yaaa maşallah kuzum gozun aydın darısı bizim başımıza inşallah kuzumm miss gibi kokuyordur kesin cennet cennet 🥰
Balbebek012 Selim_Alparslan sağol canım benim amin inşallah sizin ki kolay olur tüm hamişlersağlıkla doğurur💕💕💕
Tugceelanaz Balbebek012 Üçüncüydu cnm seninde dimi? Nasil geçti ☺️ bende bekliyorum 3 doğumu yakın zamanda daha hızlı ilerliyor diyorlar ama ?
Balbebek012 Tugceelanaz hızlı değildi en zoru buydu çünkü kendi sancım yoktu 3.bebekti ama çok kötü geçti tek duam ben de bebeğim de sağlıklı çok şükür 💕
Vildan8891 Balbebek012 Rabbim analı babalı büyüsün inşallah 🤲 bizlerde kolaylıkla alalım kucağımıza inşallah 😘
Zge12 Balbebek012 oh çok şükür kuzum çok merak ettik seni Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı ömürlü olsun en kısa sürede sende toparlan inşallah ❤️😘🤲🏻
Tugceelanaz Balbebek012 Balbebek012 Geçmiş olsun 😕 Rabbim hayırlı uzun ömürler versin sağlıkla büyüsün 🤲🏻🌸