Balbebek012 Ufaktan sancılarım var sanki aşırı korku sardı beni ne olur dua edin korkularım bitsin. Sağlıkla bebeğim gelsin 🫶
Edizhr Balbebek012 rabbim yardımcın olsun inşallah canım bir avazda hayırlısı ile kurtul bebeğini kucağına al inşaallah herşey çok güzel ilerler sakin sakin doğumun gerçeklesir Allah’ın izniyle
Balbebek012 Eslem2112 canım benim bebiş 40+1 🫶 sancım yoktu 5 dk önce filan hafiften sancılar hissettim
Zge12 Balbebek012 Rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin kuzum kolay güzel bi doğum olsun inşallah 🤲🏻❤️
staRmama Balbebek012 az kaldı bebişin kucağında olacak 🥹 bu kutsal anın tadını çıkar stres yapma unutma aynı bebeği bir daha doğurma şansın yok 💕
Eslem2112 Balbebek012 aa iyi cnm bn erken. Doğum riskin var die öyle dedim cnm vakti gelmiş sağlıkla gelsin kolay doğumların olsun inşallah cnm 🥰🙏
Zge12 Balbebek012 korkma canım lütfen stres yapma kendine güzel düşün rabbimin izniyle inşallah kolay ve güzel geçer dualarım seninle ❤️
Balbebek012 staRmama ayy evet 🥹🥹🥹 geride iki yavrum daha var onun korkusu var aslında inşallah sağlıkla eve döneriz