Bir-anne21 Kızlar süt arttırmak için rezene içiyorum bebeğimi de gaz problemi ve uyuması için yardımcı olur mu yararını görürmüyüm
[silindi] Bir-anne21 geçenlerde bir sayfada denk geldim asla yardımcı olmayacağı yazıyordu anne sütü doktoru instagramda, içinde kanserojen maddeler olduğunu belirtmişti dikkat 🙏🏻🧡
burcuo Bir-anne21 Yeni çalışmalarda rezene genotoksik özellikli bulunmuş. Siz yine de başka süt arttırıcı alternatiflere yönelin, içiniz rahat etsin.
Gokturkmom_ Bir-anne21 İçtiğiniz yediğiniz şeylere kimyon dökün çok faydasını gördüm 🙃Kimyon tohumunu demleyip de içebilirsiniz 🫰🏻
Phyloo Bir-anne21 bana olmadı süt arttırmak için incir tatlısı ve tahın ye incir tatlısını internetten bakıp yapabilirsin sütlü bi tatlı
Bir-anne21 [silindi] ay gerçekten mi korktum biraz sütüme yardımcı olduğunu farketmiştim arttı gibi gelmişti ama bunu görünce tedirgin oldum
[silindi] Bir-anne21 yani bi anda bişey olmaz şimdi sizi de korkutmuş olmıyım bundan sonra dikkat edersiniz, yanlışlıkla içen çok anne var olumsuz bir öykü duymadım ama ne kadar tedbir o kadar iyi 🧡