Deleted33000 Ys35 benim ilk aylar hep kanamalarim oldu en son 24 haftada oldu kanamam çok iğne serum yedim progestan fitil filan şu an 31 haftalık oldum inşallah sağlıkla dogururum bende ilk iki çocukta da hiç kanama filan bilmedim ama bunda hep öyle oldu
AybenYB Ys35 3. Ayım tamamlandığı gün kanamam oldu, 6. Ayıma kadar günde 6 doz progestan kullandım, sonra tehlikem geçti bıraktım, 32 haftalığız herhangi başka bir problem yaşamadık inşallah sağlıkla gelir diye umuyoruz içinizi ferah tutun 🧿🥹
Mavili7 Ys35 canım benim ilk 4 ay 4 sefer kanamadan dolayı hastanede 1 2 gün yattım şuan 36 haftalığım geçen ayda kanamam oldu 1 günlük yattım çok şükür iyiyiz
Ys35 Deleted33000 aynıyız ilk 2 gebeliğimde görmedim ama bunda 9 haftada az lekelenme oldu, endişe oluşturdu sağlıkla alalım inşallah
Deleted33000 Ys35 doktora göründun mü progestan baslmadi mi sana benim 5.haftada başladı sık sık oldu kanama
NsnrSrny42 İlk kızımda 12 haftaya kadar kanama leke yaşadım progestan kullandm sonra geçti şimdi kızım 4 yaşında
Deleted33000 Ys35 iyi canım kullan onun faydası çok oluyo ben bu zamana kadar progestan ile geldim resmen
Pamiramsi Ys35 henüz doğurmadım ama ilk 16 haftam kanamalı lekeli bir şekilde geçti, 20. Haftaya kadar progestan kullandım. 26+3’teyiz ve detaylı ultrason, şeker yüklemesi vs her şey güzel gidiyor çok şükür sağlıkla doğuracağıma inanıyorum 😁