Mrclngr Mervemth çok teşekkür ederim güzel dileklerin için amin İnşalalh öyle olur oy herşey minnaklarımız için 😇🥰
Anneeadayi Tugcek_ Senanur07 ben de pazartesi suni ile yapacaktım ama kendi sancilarim başladı dogumum oldu bana kalsa suni daha kolaydı diğer dogumum her dogum bir olmuyor vucutla alakalı aslında Allah yardımcınız olsun sağlıkla kavusun inşallah
Zeynepow 3 tane doğumumda suni sancı verildi. İnan korkulucak bir şey yok. Allah’a, vücuduna ve doktoruna güven. Hiç bir şey olmaz inşallah ama zaten haftan çok güzel bol bol merdiven çık in. Yürüyüş yap. Hem rahmin açılır daha hızlı yaparsın..
Lfekr Senanur07 merhaba aldınız mı suni sancı bende bugün 40+2 oldum şimdi yattım hastaneye suni verilmeye başlandı ama sıfır açıklık var
Senanur07 Lfekr merhaba öncelikle sağlıkla doğsun bebişiniz. Dr suyun sınırda olduğunu şuan risk olmadığını söyledi. İstersen yarın yatış yapalım suni verelim dedi bende risk yoksa biraz beklemek istediğimi söyledim. Çarş tekrar kontrole çağırdı bugün muayenede bana da açıklık yok dedi
Lfekr Senanur07 evet yaptım doğumu suni sancıyla başlatıldı 12 saat sürdü suni sancı sonra doğdu çok şükür