hayirlisi06 Aalleeyynnaa slm hemen hemen aynı cocuhlarin yaşı bende supriz bir gebelik oldu çok şaşkınım 3.gebelk nasıldı diğerlerinden farklı mı geçti
Nuriay Eslem2112 VAlla ben bi halt etdim iki çocuğum var ama 3 cüyü istedim hani yaşımda az olsun bitsin sabrımda canımda varken bu ay yumurta geliştirici kullandım çünki yumurtalar çok geç buyuyor vede patlamıyordu bu ay patladı bakalım nolucak
Nuriay momof3 😆😆😆 tam bi cefakar ana Hülal olsun ya size ben 3 cüyle noktayı koymayı düşünüyorum oğlan askere gidinceye kadar en azından 😆😆😆
momof3 Nuriay Valla asko zaman zaman vazgeçiyorum sonra nasıl bi analık aşkıysa yine istiyorum 😂 Delilikten baska bir şey değil ya bu
Azemmoms Çocuk bakmaktan değil de benim hamileliğim çok çok zor geçiyor kusma baş dönmesi bayılma 9 ay devam ediyor hamilelik yüzünden şuan 2. Ye hamileyim bu doğsun finish
1tugii Eslem2112 ben 3’e cesaret edemem bacım almıyım sağol 😄 daha 1. Çocuğun yapmadım hehehe. Bana göre çocuk sayısı 2 ideal sizi bilemem ama kendini gazlama bence şuan düşünebilirsin ama ileride çocuklarının geleceği okulu vs var iyi düşün hayale kapılma 😄🙈🌸