Busra6694 Kızlar şekil olarak birbirine benziyorlar ama ikisinin farkı nedir acaba yani puset almadan direkt araba koltuğu kullanamaz miyim
Nilayy95 Busra6694 merhaba araba koltuğuna bebişler hemen binemiyor. Oturma eylemini öğrendikten sonra kullanabiliyorlar. Ondan öncesinde puset kullanılıyor.
[silindi] Busra6694 biz 6 aya kadar hemen hemen pusete koyduk,puset yatak gibi düşün koltuk normal koltuk oturamaz yeni doğan.Bizim koltuğun yatma pozisyonu da var ama bir puset gibi verimli değil aklınızda bulunsun
Busra6694 Nilayy95 şimdi ben oto koltuğu aldım 0-36 kilo arası yatma pozisyonu falan da var onu kullanabilir miyim yada puset illa şart mı
10gamze Nilayy95 olurmu yatabilir şeklinde oto koltuğu her zaman var doğduğu an yatabilir şekilde kullanılıyor puset şeklini alıyor 10yıl önce aldım 0 36ay uyumlu büyüdükten sonra oturma pozisyonuna geliyor kademeli şekilde kraft markasının
Busra6694 Nesozg şimdi ben oto koltuğu aldım 0-36 kilo arası yatma pozisyonu falan da var onu kullanabilir miyim yada puset illa şart mı Nesozg
Nesozg Busra6694 yatma pozisyonu varsa tabiki olur amaç bebek oturmasın. O hangisi oluyor marka model ne ilk kez duydum bu arada
ballilokmam Busra6694 bizimki de 0-36 kg ama yine de yenidoğan bebeğin içinde durması kemik ve eklemlerine uygun değil. Puset bebek arabasına takılıyor hem o açıdan da rahat oluyor kesinlikle ihtiyaç