67sahra36 Hamilelik şüphem var sol kasığımda adet olucak gibi his var ve çok uyku halim var hangi testi alsam güvenilir ve doğru sonuç verir sizce teşekkür ederim
vilanelle 67sahra36 benim de 10 gün var bu ay erken öğrenmem lazım sabırsızım sen gibi:) sabah innovita strip test yaptım çıkmadı malesef, hassas bi test
mrsyildizmom 67sahra36 ilk gebeliğimi erken gebelik testi predictor early ile adetime 10 gün varken öğrenmiştim, her iki gebeliğimi de adet öncesi öğrendim. Tabi her kadında değişkenlik gösterebiliyor böylesi durumlar 😊
Meral_63 67sahra36 4 gün kala yap en iyi sonucu alırsın geç döllenme yse adet günü sonrasında da beli olabilir yani hem kan hemde evde test yapabilirsin 🫶🏼☺️
sutlukahve_ vilanelle o testi kaset testle aynı erken gebelik değil bende öyle sanıyordum ama burda değil dediler
vilanelle sutlukahve_ awoxda var bende de 10.günü beklim diyorum bide ben silik ya da hayalet çizgi göremiyorum hiç burdaki postlarda herkesin gördüğü:d olsa da kendimde anlamam gibi
Meral_63 vilanelle kaset teste bile silik çizgi çıktı erken gebelik testi dede sonra kan VERDİM zaten,🥹 Allah razı olsun teşekkür ederim 🥲