Dmttthemum Kızlar resmi gazete yayınlanmamış henüz ama olmuş yayınlanacak diyorlar var mı bilgisi olan ?
Tomrisinizi Dmttthemum nerden duydunuz bir iki haberi yapıldı ama tasarı şeklinde konusuluyordu kesin olarak söylenmedi yeni bir gelişme mi olmuş
Fatmandrsv Dmttthemum ay bende kesinleşmesine bekliyorum tasarı şeklinde şu an. Aslında anneler olarak örgütlensek bu konuda !!!
Elifcc Dmttthemum ben doğum iznindeyim inşallah bir an önce olursa benide kapsar çok istiyorum gerçekten 🥹 aileler uzakta mecburen ücretsi izine ayrılacaktım Allah büyük inşallah bir an önce olur ❤️
Dmttthemum Tomrisinizi yok sanırım olmamış biri reel çekmiş instagramda ama Türkiye yaşlı ülkeler sınıfına girmiş artık kimse çocuk yapmıyor o yüzden bir şeyler yapacaklarını düşünüyorum artık
Dmttthemum Fatmandrsv keşke ama zaten artık kadınların çok çocuk yapmayı reddetmesi çalışan kadınların tek çocukta kalması da bir çeşit örgütlenme aslında
Fatmandrsv Dmttthemum güzel oldu. Çalısırken çocukla ilgilenmek idare etmek oldukça zor. Küçücük bebeği bırakıp gitmek istemiyor anneler
Elifcc Dmttthemum hemde çok zor ilk çocuğumuzda neler neler çektik bir Allah biz eşimle ben biliyorum bunda eğer uzamazsa izin mecburen ayrılacağım hepimiz için en iyisi olsun annelerim yüzü güler inşallah 🥹🫶🏻
Dmttthemum Elifcc ben de birini bulmaya çalışıyorum ben evdeyken başlatmak için sonrasında da okula giderim o güven bağını sağlarsak
Beyazmelekkk Bir an oldu sandım yaa her gün kontrol ediyorum olmuş mu diye . Ama meclis temmuzda tatile girecek olursa en son o zmaana olur olmaz ise sonraya kalır Ekim sonrasına .