Tatlisanne42 Kalbimde çok zor geçiyor ya 12+3 pazartesi bebiş görme gunumuz bklm cinsiyet de öğrendik mi tmm siz öğrendiniz mi sizin nasl geciyir
Sudence_ Nazli_3009 ay şimdi hatırladım ikimizin de 10 kasım gözüküyordu ultrasonunu atar mısın benim bebişe de erkek diyorlar
Rusapolat Kalbimde 12. Haftadan selamlar 😂 baş ağrısı ve sürekli tuvalete gitmem dışında iştahım çok açık. Onun haricinde iyiyim galiba 😂 Pazartesi ikili testim var yaptıracağım bakalım
Yaseminn__ Kalbimde 11+6 da’yim bel ve kasık ağrılarım oluyor bir süredir uykuya çok meyilliyim çok uyuyorum ikili teste gideceğim bu hafta bir sıkıntı çıkmaz inşallah 🤗😊
GamzeEge16 Kalbimde selam 11+3 haftalık benimki çok sıkıcı geciyor insanın etrafında duyarsız dağ ayısı insanlar çok olunca eziyet oluyormuş onu anladım inşallah sağ salim bitiririm bu süreci 🤣
S-nur1 12+1 den selam mükemmel gidiyor maşallah diyin başından beri hiçbir belirti yaşamadım sadece bu haftada birazcık halsizlik var böyle bir anda tansiyon düşüyor gibi oluyor onun harici güzel 😂💖
Nazli_3009 almirmomy bende 1 ay sonra gideceğim o zaman öğrenmiş olurum ama cinsiyet partisi için 20 haziranı bekleyeceğiz