ttubaa Bi arkadaşım kuru şampuan almıştı saçı için vücududa siliyolar zaten duşa gerek kalmadan idareten iyi bir seçenek die düşünüyorum bnde kuru durulanmaya gerek kalmayan şampuan düşünüyorum cidden saç baş ne olucak bilemeyiz 😂 sadece sancı çekersek duş alıp gideriz tabi miss
tudem ttubaa kuru şampuan nasıl birşeyki? ilk defa sizden duyuyorum. Aynen sadece sancı olsa yıkanılır da herşey de bize bağlı değilki.
ttubaa tudem bende duş almak isteyen ttarafım umarım herşey yolunda giderde duş alırız ama olmazsa https://vogue.com.tr/sac/temiz-ve-ferah-en-iyi-8-kuru-sampuan budur
Iyikilerim tudem ben normsl yaptım dus almak daha guzel alırsın canım ohhhh missss misse gibi zezeryan çok zor oluyormuş 😯
tudem Iyikilerim evet yaa ben de öyle düşünüyorum da umarım kısmetimde normal doğum vardır, ne diyeyim hayırlısı artık. Ama sizin gbi normal doğum yapanları şanslı görüyorum çok, darısı başıma diyeyim.
tazeanneck tudem evet canım onları bende yaptırıcam terlik pijama vs yine olacak bebeğede isimli takımda istiyorum bende normal istiyorum hemen çıkıyorsak süsleme çok kısa bir zaman için yapılmış olacak ve gereksiz geldi boşuna masraf bende vazgeçtim o yüzden
Yildiz20 tudem Sezeryan doğum yaptim ve ertesi gün dus aldim.canim, hic zor olmadı su gecirmeyen bant koymuslardi zaten 1 hafta sonra doktor kontrolum var o.esnada doktorum kendi cikaracagini soyledi o bant'ı...
Ylmzkbr sumeyyezumra merhaba , irina hanıma gidiyodunuz demi. Doğum yapmissinizdir şimdiye kads4 . Merak ettim nasılsınız:))
sumeyyezumra Ylmzkbr simdi gördüm sizde dogurmussunuz benden 1 gun sonra 😊 sizin nasıl gecti nasilsiniz
Ylmzkbr sumeyyezumra çok şükür benim de güzel geçti ,korkuyodum ama korktuğum gibi değilmiş normal doğum:)))
Hayale tudem biz geclerin tarafından baksak sorun olmaz diye düşünüyoruz ama büyükler üşütürsün hastalanirsin falan diyorlar. Onun için en mantıklısı sabırlı olub eve gelmek 🥰
SeymaYldrmAkpunar tudem 1 buçuk ay önce doğum yaptım belden uyuşturmalı sezeryan. İlk gün akşama kadar yattım zaten çok ağrım vardı doktorum duş alabileceğimi söyleyince 2. Gün hastanede duş aldım kendime geldim valla😂 zaten dikişlerin üzerine bant yapıştırıyorlar ıslanmıyor😊