miniminibebek Sevcny ya oyle bi tavırla söyledi ki güvenemedim şaka gibiydi zararlı olduğunu düşünmüyorum zaten kovar gibi taburcu etti hemen diğer Dr 24 saat gözetim altında kalmalısın dedi anlamadım
miniminibebek 1_Pandackk bende vurulacağim taburcu edildim ilacı gece yapacağım ilaca karşı değilim Dr tavrından Dr a güvenemedim
mervee123_ miniminibebek çok geçmiş olsun ben 35 gün önce doğum yaptım öncesinde sancıdan dolayı hastahanede 5 gün yattım ordaki hemşireler resmen kovuyorlardı nstye giriyordum sancım yüksek çıkıyordu ordan her çıktığımda hemşireler burda boşuna duruyorsun imza ver çık diyorlardı hastahanede kalmama rağmen ciğer geliştirici yapılmadı bebeğim erken doğdu ve küveze alındı
miniminibebek senatss kendi Dr um izinde ulaşamadım şehir hastanesinin karşısında oturuyorum en yakın orası diye gece kanama görünce fırladım acile gittim
sod1303 Bende ilk hamileliğimde protein kaçağı durumum vardı tansiyonum yükseliyordu. 30. Haftada 2 defa oldum doz olarak bilemiyorum sadece iğneler büyüktü onu hatırlıyorum 🙄Hastanede kalma gibi bi durumum olmadı 2 gün gittim aynı saatlerde iğnemi oldum.
sod1303 miniminibebek çok geçmiş olsun canım benim Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah sıkıntılı durumun geçer bi an önce şifa Allahtan 🤲
miniminibebek mervee123_ beni de Dr lar kovdu resmen birbirlerine atıp durdular sanki keyfi geliyoruz hastaneye Allah herkesin yardımcısı olsun size de çok geçmiş olsun
mervee123_ miniminibebek teşekkür ederim Allah razı olsun sırf bu nedenden dolayı özele gidiyordum riskim vardı ama doğru düzgün bilgi yoktu birşey yoktu Allah size de yardımcı olsun zamanında kucağınıza alın inşallah