sym_yc Simlifar size çok katılıyorum özellikle bir kase yoğurda çiğ kabak çekirdeği badem fındık ve ceviz koyup yiyiyordum hiç kabızlık yaşamadım
Serap09 Btl_0909 size tavsiyem günde yarım avokado yiyin yumurta gelişimine süper sadece tavsiye ben 41 adet yumurta üretmiştim doktorum şaşırmışti
Suzican Btl_0909 Ben de tüp bebekle hamile kaldım hamd olsun hayırlısyla inşallah 15 gün sonra doğum 🩷 RABBİM yardımcınız olsun . Sormak istediğiniz bişey olursa çekinmeyin ❤️
Sevvaloflaz Bende 28inde ganol f ve ımprly diye bi ilaca başladım salı günü tekrar randevum var rabbim isteyen herkese kolaylıkla sağlıklı hayırlı uzın ömürlü evlatlar nasip etsin ilk denemem benimde
Sevvaloflaz Merabalar ben pazartesi günü yumurta toplama işlemine giricem bana da dua edermisiniz çok heyecanlıyım
Btl_0909 Sevvaloflaz ayyy benimde pazartesi belli olucak artk sanirim yumurta toplama gunu hakkinizda hayirlisi olsun hisstmeden güzelce zorlamadan olsun bitsin insallah
Dilan-F Merhaba kızlar bende pazartesi günü dondurulmuş embriyo transferi oldum … ilk transferim biraz korkuyorum biraz heyecanlıyım açıkçası test günü güzel bi haber almak istiyorum dualarınızda bana yer verir misiniz … 😭
Btl_0909 Dilan-F Allah güzel haberler alabilmeyi nasip etsin gönlünüzdekilerin fazlasiyla zorlastirmadan en yakin zamanda insallah💖