Gammz Kızlar ne gelen var ne gıden muayeneden geldim hersey normal ama açıklığım yok haftaya kadar beklıcez dedı ama bukezz de bebegın kılosu fazla olursa nasıl doğum yaparım 4e yaklaşır dedı doktor
Burcumeydan Gammz bende 39+5 oldum gelen giden yok😂 Salı gününe yatış verdi suyumda azalma vardı en son kontrolde bi tık daha iyi dedi tam düzelmiş sayılmazmış ama bir öncekine göre daha iyi dedi doktorum.doğum şeklim hala belli değil bir fikri olan var mı acaba doğum şeklim nasıl olur tecrübeli anneler 💐 ☺️
ecrinkusum Gammz bende 38+3 oldum hala tık yok galiba yeri rahat ara ara ağrım oluyor oda geçiyor heran bugün mü acaba diyorum ama yok gelmek istemiyor 🤦🏻♀️ cuma günü kontrolüm var bakalım ne durumda çatı muayenesi felan da olmadım açıklık varmı yok mu bilmiyorum
Gulsahs 38+3 haftalığız salı günü nst girdim hafif sancı çıktı 1 cm açıklık var dedi doktorum kasılmam ağrım falan oluyor ama dayanılmayacak kadar da değil bol bol egzersiz yapıyorum inşallah gelir 😂
Tuntun44 39um ne sancı ne açılma hiç bir şey yok, sezeryana dönecek diye korkuyorum gelsin artık. Egzersiz, merdiven inme çıkma, aksak yürüme, ananas hurma yeme her tuşa basıyorum yani ama bana mısın demiyor
Nefes-2025 Gammz bizde 39+0 haftalık olduk bugün bizdede ne gelen var ne giden galiba yerleri çok rahat minoşlar gelmek istemiyorlar artık kavuşmak istiyoruz ama şu son günler ishal oluyorum acaba doğum habercesimidir bilemiyorum