Gyed Kızlar merhaba ben rüyalarım da bazi yiyecekleri görüyorum ve yiyorum uyanincada canım istiyo bu asermek mi oluyo anlamadim gitti illa yemem mi lazım aklımdan çıkmıyo ruyada yediklerim sizde de aynısı oluyormu
Nursemom Gyed yaaa bende çok merak ediyorum bunu hatta geçen gün bende bi post açacaktım bu yüzden🙈 bende rüyalarımda görüyorum yemekler ama uyandıktan sonra canım çekmiyor aklıma geliyor sadece. Normalde hiç aşermedim zaten sadece çok sık acıkıyorum 😐
Mimi123 Gyed Bende rüyamda hep iştahla yemek yediğimi görüyorum ama uyandığımda tam tersi oluyor midem bulanıyor yemeklerden 😟
Gyed Nursemom ya ben genelde mevsiminde olmayan meyveleri görüyorum işim vermek istemedim canınınız çekmesin diye ama aklımdan çıkmıyo birini buluyom biri kaliyo uyanınca ağzımda tatları oluyo bu nasıl birşey anlamadim
Nursemom Gyed benimkiler hep yemek 🙈 pişirmesi ya Zor ya zahmetli😐 birde herşeyi güvenerek tüketemiyorum eşim sorun yapıyor riskli gebelik geçirdim diye. Benimse kafamda hep deli sorular 😟
Mimi123 Gyed Emin ol yerimde olmak istemezsin 4 aydır kusma ve bulantılarım bitmedi çok zor besleniyorum 😰 Ben de iştahım açılsın diye dua ediyorum