Minisotu Arkadaşlar çok zor durumdayım, 23 haftalık hamileyim şişkinlik arada parçalı zor dışkılama kabızlık sonra gevşek dışkılama döngüsüne girdim. Doktor huzursuz bağırsak sendromu dedi. Hamilelikte başına gelen var mı ? Çok zorlanıyorum.
Minervabunny Minisotu öyle miymiş ben de bu durumdayım gerçekten çok zor :( daha haftam küçük ama başından beri böyleyim :(
Selim_Alparslan Minisotu Kabızlık icin kuru erik öneririm. Hamileyken biraz abartı yemiştim 1 gün boyunca wcden cikamadim 😃
Tontis2025 Minisotu bunu bir süre bende yasadım endiselenmeyin sonra geçti Gün içerisinde dengeli beslenin muz yiyorsanız aç karnına kuru kaysınızı yiyin dengeleyin yani
Minisotu Tontis2025 siz ne kadar yaşadınız. Benim 9. Hafta da parçalı dışkılama ile başladı öyle miydi sizinki de
aycabelgin0 Bende öyleyim hiç düzenim yok büyük tuvaletimi biraz tutuyorum ondan sonra rahat yapıyorum yinede tutmak zararlı
Tontis2025 Minisotu ben 6. Haftamda öyle bir kabızlık yasadım ki anal fissür oldum bir süre makatımdan kan geldi.. sonrasında ya ishal ya kabız o sekilde ilerledi. Ama baktımki ben yanlıs besleniyrmusum kabızlığım gitsin diye ishal yapıcı herseyi yemek yanlıs dengeli beslenmek düzeltiyor. Mesela günde 1 adet avokado mutlaka yiyin sonra istediğiniz besini tüketin.. çağla badem de rahtlıkla bulabilrsiniz bu mevsimde bağırsaklarınızı çalıstırır ama bunları yerken katı seylerde yiyin yani
Hanim123 Minisotu Merhaba Benimde Parçalı Dışkılama Oluyor? Hamileliğin 2.Ayında Başladı.Artık 8 Aylık Oldu Devam Ediyor Hemoroid de Var.Sizin Doğumdan Sonra Parçalı Dışkılama Geçti Mi?
Minisotu Tontis2025 benimde anal fissür oldu ilk başlarda kabızlıktan. Sonra baya lifli beslenmeye başladım ishal oldum gevşek dışkı vs. Ama mesela günde 2 kere çıkıyorum sabah daha katı dışkım 2. Sinde daha gevşek anlayamıyorum sizde böyle yaşadınız mı ? Çok panik oldum 😞
Tontis2025 Minisotu ishalden korkmayın yani dıskınızın gevsek olmasından bir sorun yaşamazsınız önemli olan kabız olmamanız Panik yapmayın panik olcak hic bi durum yok ki ☺️
Minisotu Tontis2025 huzursuz bağırsak sendromu dedi doktor 😞 onunda tedavisi yok sanırım ne yapacağımı bilemedim bir. 😞 gebelikte herkes kabızlık yaşıyor böyle döngü yaşayan yok iyice depresyona girdim