Lafmacun__ 2 saat sonra çizgi çikti bende beta da 5 kusurdu oğlum 3.5 aylık ümidini kaybetme bende bi bakım diyerek bakmıştım( kimin aklına gelir)iki saat sonra çıksa ne ?diye düşünmüştüm hatta ama oldu çok dua etmiştim çok istemiştim aklıma takıldı gittim kan verdim 5 çıktı olabilir de olmayabilir de demişti hemşire acilde vermiştim sonra dayanamadım diğer gün geldim oda 9 kusurdu felan derken iki gün sonra gel dedi baktıktan sonra (20 kusur felandi yanlış hatırlamıyorsam) kadın doğuma yonlerdi iste oda ilerliyor gibi dış gebelikte olabilir demişti ama zaten çok erken di kese görmek için beta kontrol altında ydi dış gebelik dediğinde çok üzülmüştüm araştırmalara gore baslarda zaten bunu hep diyorlardı dış gebelik felan olmasın diyordum hepsine hakimdim olmasın dedikçe çektim herhalde dedim sonraki randevumda kese vardı bo sonrakinde kalp atışını dinletmek istemese çok isteyip azicik dinletmisti isi zarar veriyormuş çünkü öyle öyle derken şimdi yanımda korkuyla gidip geldim hastaneye dua ederek Rabbime şükürler olsun elhamdülillah dualarım sizinle kardeşlerim ❤️❤️❤️