Sevgilimmmmmmm Gece sertliğe uyandım 5 dakikaya yakın öyle kaldı yumuşadı 2 dakika geçmeden yine sertleşti. Kasık kemiğimdeki ağrıdan zaten yuruyemiyorum bile. Şimdi de sürekli sertleşiyor. Yorgunluktan dolayı böyle oluyor olabilir mi 😐
bcmbzz Sevgilimmmmmmm evet olabilir ben genelde hep indirim takip edip internetten çok daha uygun fiyatlara alıyorum
Prensess33 Sevgilimmmmmmm yoruldugun zaman bebek hareketi de değişiyor canım bende temizlik yaparken akşama kadar bebeğimin hareketini zor hissediyorum 😁🥲
Tgcbbrdmr Sevgilimmmmmmm bebek sertleşmesi demek sancın var demek dinlen geçmezse ve sıklaşırsa doktorunuza bilgi vermelisiniz 🤦🏼♀️
Sevgilimmmmmmm bcmbzz benim zamanım kalmadı. Çıkıp hepsini toplu aldık mecbur. Artık çok ağırlaştım 😬
bcmbzz Sevgilimmmmmmm bende 34haftalığım her gün dolap tepelerinde temizlik yapıp cam siliyorum akıllanmam 😂
Sevgilimmmmmmm Shnkh yok bende buraya bu yüzden sordum. 2 hafta önce doktor normal demişti ama gerçekten rahatsız ediyor
Shnkh Sevgilimmmmmmm dün kendimde farkettim daha doktor kontrolüme daha çok ve eğer bişey ogrenirsen bana burdan yazarmisin
Sevgilimmmmmmm feynnur 10 tane aldım canım herkes bebekler hemen büyüyor diyor diye az aldım. Hem kollu hem kolsuz karışık
Sevgilimmmmmmm Tgcbbrdmr sancı yok ikisi farklı şeyler. Sertleşme ve sancı bir arada olunca korkulur. Sadece sertleşme ile sancı olmuş olmuyor canım
Tgcbbrdmr Sevgilimmmmmmm 2. Ye hamileyim ilki normal doğum sancılarla bebeğin sertleşmesiyle hastaneye gidip doğurdum ve 32. hafta bebeğin kendisini sertleşmesiyle hastaneye yattım ilk bebeğimdede aynı şekilde 😂🤭
bebegimibekliyorum__ Sevgilimmmmmmm merhaba canım ben de mesela yürüdüğümde dışarıda yorulduğumda bebeğim hareket etmiyo az ediyo oturup dinlendiğimde hareket edip yumuşuyor karnım bence normal bu arada haftamız aynı doğum şekliniz falan belli mi
Sevgilimmmmmmm bebegimibekliyorum__ yok 3 gün sonra randevum var bakalım ne diyecekler hareketlerinde çok şükür sıkıntı yok nst ye de bağladılar sancı cikmadi normal dedi doktor
bebegimibekliyorum__ Sevgilimmmmmmm iyi bende sorun olmadığını söyledim canım seni rahatlatmak adına, benim muayene 10 gün sonra bakalım ne diyecek hiç nst ye girmedim