arven000 Kızlar, Aşırı göğüs ağrım vardı düne kadar. Regl olmama 2-3 gün var. Her ay böyle hassasiyet olur ama genelde azalmazdı regl olduğum ana kadar. Neden azaldı bugün acaba? Hamilelikten tamamen umudumu kesmeli miyim?
arven000 arven000 kızlar yok mu cevaplayacak olan :( Karnım da ağrıyor sanırım bu ay gitti.. test yapmak istemiyorum Çünkü her ay bir umut ile alıyorum o tek çizgiyi görmek beni inanılmaz düşürüyo..
yesildeniz_ arven000 yaa benimde ovulasyondan önce başlamıştı dünden beri göğüs ağrım hafifledi kasıktaki batmalar geçti. Reglime 6 gün var benimde
Meral_63 arven000 kan ver yada test yap 🥲ben değerim 8 ile öğrendim 4 gün kala adetime bide evde test te yapım hafif pembe çıktı kan verdim sonra zaten elinde varsa test yap
KLORAKHANIM arven000 seni heveslendirmek istemem ama benim de hep regliden 1 hafta önce gögüs hassasiyetiyle başlar ta ki regl olana kadar bel ağrısı vs. Regl oldugum gibi geçerdi ama bından 3 ay önce birden bire kesildi belirtilerim 1 gün bekledim ha geldi ha gelicek derken ertesi gün tam bat günü test yaptım pozitif çıktı
arven000 yesildeniz_ yani dün öyle ağrıyordu ki dokunamıyordım bugün öyle hafifledi ki sanırım regl olcağım için böyle oldu o yüzden de test yapmak istemiyorum En azından burada birisi hafifledi ama pozitifi gördüm der diye yazdım🥹 Meral_63
yesildeniz_ arven000 inşallah öyle biri çıkar bana da umut olur😊 vücudumu dinliyorum ama belirti vermiyor
yesildeniz_ arven000 biraz ayakta kalınca sırtım ağrıyor belirti olabilir mi ki? Daha önce hamile kaldığımda belim çok ağrıyordu ayakta duramıyordum ama bunda belim değil sırtım ağrıyor
ppmerlina Üzmek istemem ama hamilelikte dokunsan patlayacak gibi ağrı oluyor ben hafiflediğini görmedim duymadım 😞
arven000 ppmerlina hamile kaldığım dönem aslında bir artardı bir azalırdı. Ama regl gecikmesinden sonra öğrendikten sonraydı.
ppmerlina arven000 belli bir haftadan sonra evet ama ilk tutunduğu zamanlarda hep yoğun ağrı oluyor Hiiç belli olmaz günü gelince test yap bakalım 😊🙏🏼
Mariam1 ppmerlina az başlar sonra gün geçtikçe daha çok ağrıyor haklısın parmak ucunda bıle dediğimde oyile olurdum şuan bile oyileyim da gebelik de olmyiabilirim ama regl olmadım ya3 4 gün onca kan negatif biliyorum arık
ppmerlina yesildeniz_ aşkım sabah uyandığında mide bulantısı Sık idrara çıkma Çok yorgun hissetme ve uyku hali Göğüs ağrısı Bazı kokulardan rahatsız olma Gibi gibi
yesildeniz_ ppmerlina bugüne kadar yorgunluk ve sürekli uyuma isteğim vardı. Göğüs ağrısı bende kolay kolay olmaz bu ay yumurtlama döneminde başladı ve devam ediyor şu anlık. 6 gün kaldı reglime belirti aramak için erkendir belki ama umut işte
ppmerlina yesildeniz_ hemen hemen bu zamanlarda belirtiler çıkıyor zaten çok erken değil ❤️ bi 2-3 gün kala test yap
Mariam1 aryasal3429 anladım gecikmeden verdim 2.30 ertesi gün.baska hastaneye.0200 ama hala regl olmadım