Ber16 İlk kızımin adı beren ikincide rabbim kız nasip etti kızıma arkdas geliyor şükürler olsun 🥺🙏💓 Aklımda Miray İlay ismi var ama asla kız ismi bulamıyorum erkek olsaydı aklımda vardı kesinlkle bu dediğim ama kızda yok yani 😁 yardımcı olun kizlarrrr🙏💓💓💓💓
Zynp1606 Ber16 beren diye kızım olsaydı ikinciye Ceren koyardım 🤗 tek harf fark var ve birbirinin ardı sıra olan harf B-C 😂
49411995 Ber16 benim de kız olacak hayırlısı ile ismine de net karar veremedim ama mihra yada Mihrimah düşünüyorum
zgts4 Aden Alara Alin Aren Arya Asel Aylin Azra Cansu Ceyla Ceylin Duru Hande Hayal Hazal Hilal İlay İpek Lale Lara Mira Rüya Sıla Yeliz
mucizebebegimmm Ber16 Beril ismi de çok güzel, uyumlu olur diye düşünüyorum 🩷 sağlıkla kucağınıza alın 🙏🏻
Ber16 mucizebebegimmm evet canım berilde hoş ama ben nedense braz farklı istiyorum teskwkur ederim amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklayalim 🥰🥰💓
Mhtpbkrc Benimde kızım oluyor Allahın izniyle 🌸 benim isim listemde Ayliz, Ayşil, Umay Ece ve İlay vardı İlay ismine karar kıldık eşimle beraber 🥰 sağlıkla gelsinler inşallah
Seyda-06 Ber16 ikinci uyumlu olsun derseniz aklıma deren geldi erkek olsa ne koycaktınız merak ettim banada fikir olur erkek olursa eğer 🤣
Ber16 Seyda-06 okadarda benzemesin bacım beren deren yokkj 😁😁😁😁ben ömer ismini çok seviyorum belkide keremde olabilirdi 😁😁 kerem isminide begeniyorum .birde yiğit hoşuma gidiyor. Bana erkek ismi daha kolay geliyor ya kızlar çok fazla birde degisk isimlerde olduğundan kafam karışıyor 😁😁