Sdnrymnklc Mucizemyoldaaa_ gece vardiyadan gelir ne yemek yaptın der yer içer eger yorgunsa battaniye alır o kıyafetlerle yatar iş yerinde değiştirip gelsede insan bi duş alır nese bi yatar soluksuz sesden bi haber
Mucizemyoldaaa_ Sdnrymnklc erkekler bizler gibi değil ya kadınlar daha titiz temiz erkekler biraz pasaklı bence 😂 ya da önemsemiyorlar nasıl olsa bi yapan toplayan var diye
GizemHamza34 Hux anasının burcundan olacak kısmetse kızçem başak 🥰 erken doğmaz da inşallah Aslan olsun istemiyorum 😂
012908- AnayimBenAna_ aayy benim kizimda balik herseye nazlanir kirilir 7-24 saat gonlunu almakla ugrasiyorum
Birbenbirbebek staRmama ay inşallah ağzın bal yesin çünkü suan oğlum babasına beni sen doğursaydın keşke diyor içten içe insan bir şey oluyor yaniii 😂😂 öyle aşık umarım Buda bana düşkün olur 🥹🥰
Birbenbirbebek Mucizemyoldaaa_ boğazına da düşkün mü ay bizim ki cok düşkün bir de lezzet arıyor 😂 35 haftalık gebe 3 yaş cocukla 😂
Mucizemyoldaaa_ Birbenbirbebek evet yemeyi sever yemek seçmez şükür ama sever 😁 sigarayı bıraktığından beri iyi kilo aldı
Elilar2225 Yengeç burcu bir oğlum var şimdi hamileyim terazi olucak☺️ ben balık, eşim terazi uyumlu olduk bence😄
Elilar2225 Datlum balık burcuna çok benzetiyorum duygusal, sevecen🥹🥹her dakika oper sarilir 🫠ama çok küser 🥲