Sarees mavideniz9696 eyyyvah eyvah kız arkadaşına şimdiden başarılar çoook çapkın ve sevimli ortamın aranan yüzü oluyorlar 😂
Mucizemyoldaaa_ Kkklelp eşim boğa rahat bi insan her şeyi kafasına takmaz bazen dağınık oluyor beni çileden çıkartan bu oluyor 😁
BenimBalBidigim Kkklelp Valla kişiye göre değişir ben pek anlaşamam🧐 benim gördüklerim çok bilmiş hep baskın dediğim dedik ama bu güzel bebiş inşallah farklı olur💙
Hcrckn Hux içi boş bir egosu olmasın diye uğraşırım artık ne yapalım analık 🤣 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gerisi bir şekilde hallolur 🤲🏻😊
BenimBalBidigim Ceren1996 Ay çok güzel benim annem ve ilk ablamda yengeç 🥰 mükemmel bir iletişimi var yengecin
BenimBalBidigim 2Princess1Mom İki su burcu çok güzel akrep biraz bazen inat ve zor olabilir ama yengeç sağ gösterip solda vurabilir.. Ama inanın burcunu sorduğum tüm güzel kişiler yengeç çıkıyor çok uysal sıcakkanlı tatlılar 😍🥰
Nisa0233 Ozlmulpk benim de şu an 36+5 normalde 23 günüm var daha baklım ne olacak hafif sancılarım da var ama düzensiz