Balbebek012 Kızlar pazartesi suni ile doğumum başlayacak sancım yok sancısız sadece suni ile doğum yapan gğzel anneler nasıl geçti paylaşır mısınız💗💗💗
Tugceelanaz Balbebek012 2 doğumumda sunı sancıyla oldu hiç kendi sancım olmadı nasil birşey olduğunu bilmiyorum 😅 Ama rahat geçti ikiside. İlk 40+3 ( 4 saat sürdü) İkinçi 37+5 ( 2 saat sürdü) Kolay geçti beni zorlamadı hiç Su gibi doğumun olsun 🤲🏻🌸
mrbbebegim Balbebek012 ben ikinci çocuğumu suni sancıyla yaptım canım. İlk doğumumda ki normal sancıyla aynıydı herşey korkma 🤗
Balbebek012 Huzurluanne05 ya maşallah peki nasıl ilerledi süreç ben ilk doğumda sancım ve suni ile doğum yaptım ikincide sadece sancımla yaptım şimdi 3.doğum
Huzurluanne05 Balbebek012 çok daha çabuk ilerliyo açılman nefes egzersizi çok önemli.dogumun kolay olur inşallah
Balbebek012 staRmama ben doğuracağım ama benimki gelmiyor canım benim 40+1 olduk 😅🥰 çok teşekkür ederim
Balbebek012 Tugceelanaz dün baktı doktor rahim ters olmuş dedi onu düzeltti yumuşama var dedi hafif lekelenmem oldu ama ne sancı ne başka bir şey yok
Tugceelanaz 1994ozg Suyum azalmış. iki doğumumda o yüzden oldu . Bende beklemiyordum. Kontrolle diye gittim birden kendimi doğumhanede buldum😅 Skıntı yaşamadık hiç sağlıklı doğdu 3090kg
Acemianney Balbebek012 O an gelen sancıyı hiç düşünme sadece doğuracağın ana odaklan bebek doğduktan sonra suni falan önemli olmuyor. Ben sürekli sancıyı düşündüm diye çok zor geçti
1994ozg Tugceelanaz ben de olabildiğince erken istiyorumda o yüzden sordum😅 kilosu çok artıyor normal doğum sıkıntoya giriyor gün geçtikçe