Mervezzz Merhaba, son adet tarihimin ilk günü 15 Mart, ama yumurtlamanin pik olduğu gün 14-15 Nisan idi, iki günü değerlendirdik 12 gün sonra beta hcg henüz yeniydi, inşallah çok güzel yükselir dualarınızı beklerim, sizce ben kaç haftalık gebeyim
2cocuk2kopek Mervezzz son adet tarihinin ilk gününden hesaplanıyor zaten geç döllenme vs olduysa doktor tarihi güncelliyor
Mervezzz Adosh bu şekilde ne kadar doğru cikiyor acaba sonuçlar, adet tarihine bakarsam 6 haftalik galiba
Leylalarr Aynı dert bende de var ama bence 4 haftalık hamileyiz.Benim sat 23 Mart ama ben 17 Nisan da yumurtlama gördüm.Duzeltilmis tarih söylemeyi düşünüyorum 31 mart gibi veya da son adet tarihini söyleyip düzensiz demeyi düşünüyorum. Hayırlı olsun bu arada kaç değerle öğrendiniz
Mervezzz Leylalarr hayırlısı olsun, bakalım pazartesi günü doktora gidicem onunla konuşunca, 19.5 ile öğrendim henüz gitmedim inşallah sağlıkla yükselir, sizin kaçtı
RadyoaktifMom Leylalarr normal son adet tarihinizi söyleyin zaten ilerleyen haftalarda bebeğin gelişimin e bakıp önce veya sonra diye doktor düzeltiyor yani umarım sağlıkla yükselir hayırlı olsun
Leylalarr Mervezzz inşallah canım bende 12,5 ile öğrendim :) bir tane dusugum var ve tedirginim aklına gelirsem bana da dua eder misin 🥹
Mervezzz Leylalarr ederim canm tabiki, Rabbim inşallah hamileligimizin son dönemlerini burda konuşmayı nasip etsin, sağlıkla gelsin bebislerimiz , sende duanda unutma 🌸
Leylalarr Adosh inşallah canım ama bugün gebelik testi yaptim nerdeyse koyulaşma yok gibi bişey çok umudum kalmadı gibi
Leylalarr Mervezzz ilk 29 unda yaptım bide dün geldi testler dün ve bugün yaptım hala silik sende durum ne canim
Mervezzz Leylalarr ben en son 3 gün önce test yapmıştım canm bana normal geldi ama kıpkırmızı değil tabiki
Leylalarr Mervezzz evet silik pembe çıkıyor koyulasiyor ama bana baya az geliyor bilmiyorum ya olacağın önüne geçilmiyor zaten hayırlısı olsun