Fufu09 Kızlar ben bi şehir hastanesinde takılı kaldım birde Serik devlette takılı kaldım aranızda doğum yapan var mı doktor vs kimi önerirsiniz Serik devlet evime de yakın ama şehir hastanesi çok uzak
Rose_07 Fufu09 İmkanınız varsa Serik devlette yapmayın. Kendim Serikliyim doktorları bilmem ama hastane çok kötü. Onun yerine Manavgat a bakın inanın daha iyi doktor ve ebeler
namkol1 Fufu09 Ben şuanda eşimin işi sebebiyle başka şehirdeyim serikliyim. Devlet hastanesinden Dr Tülay hanımla konuştum son haftalarca kabül edeceğini söyledi çok iyi bir doktor gibime geldi siz kiminle sorun yaşadınız? Birde özel kliniği olan Dr Mustafa hacısüleymanla görüştüm oda vitalede doğum yaptırıyormuş aklım çok karışık açıkçası. Bu iki doktorla ilgili herhangi birşey duydunuz mu
Fufu09 namkol1 bende şerikteyim özel klinik yapabilme şansınız varsa annemin doktoru Sibel hanıma gidebilirisiniz ben hacı Mustafayı da iyi duymadım Serik devlet hastaneside de Havva da çok iyi yani benimle iyi ilgilenmişti Antalya içinde perinatoloji takipliydim sorun var dediler ama sorun çıkmadı sezaryene da almadılar doğum 4-5 gün olur dediler bizde riskli diye çıktık
Fufu09 namkol1 ama eğer özelde yapabilme imkanınız varsa ve ilk gebelikse özelde yapın derim Sibel hanımda vitaleyle anlaşmalı
namkol1 Fufu09 Evet Sibel hanımı biliyorum ablamın doktoruydu. Mustafa beyi bir arkadaştan duydum oda başkasından duymuş etrafımda giden bilen yok şaşırdım ama. Çok güzel konuşmuştu oda. Ya gerçi bütün ilgi alaka parayı alana kadar tek korkum özel kliniği olanlar beni sezaryen yapıp gidecek sonra ilgilenecek mi hastaneye uğrayacak mı acaba bu konu hakkında bilginiz var mı? İkinci doğumum ilki ısprtada oldu özel hastanede iyiydi.
Fufu09 namkol1 tabiki de olur neden olmasın ben Mustafa beyi hastaları felan hep sibele geçmiş diye duydum Sibel hanım da vitale ile anlaşmalıydı en son Mustafa beyin çok aksaklıkları oluyormuş ben ona güvenmemiştim
namkol1 Rose_07 Devlet hastanesi neden kötü? Sezeryan için de aynı şey geçerli mi normal doğumda zor olduğunu duydum ama Ay bende serikliyim şuanda şehir dışındayım ama kendşi memleketimde doğum yapmak istiyorum
Rose_07 namkol1 Hastane başlı başına berbat hemşireler öyle. İlgi alaka sıfır. Çok kalabalık. Doktorları bilmiyorum kadın doğumun ama hemsireler odaya çıkınca ilgili değil malesef. Nüfus olarak fazla bir ilçenin bu kadar küçük hastanesi olması gerçekten fena. Biliyorsunuz daha önceki adı Aspendos şimdi Anadolu oldu bir tane özel hastanesi var oda fırsat bilip ücreti en fazla yapıyor. Kısaca genel olarak hastaneyi önermiyorum. Bence iyice araştırın. Çok uzak değil Manavgat gercekten güzel araştırın. Doğumhane yi ebeleri doktorları gördüm hem temiz hem ilgililerdi
Fufu09 namkol1 ben medicalparkta yapmıştım sezeryanı doktorum Saida hanımdı aşırı memnun kaldım ameliyathanendeki hemşirelerden gece ağrılarım fazla oldu o zaman bile ilgiliydi doktorum bile aramıştı gecenin köründe benim çok hoşuma gitti yani bi düşünün derim
Rose_07 Fufu09 Manavgata birçok özel hastane var. Yaşam, hisar, Akdeniz, Anadolu hastaneleri var. Ben yaşam a gidiyorum genel kontroller için. Birde devlet hastanesinde İnci hanım var şehir hastanesinden geldi ona gidiyorum iki doktor takipliyim
Rose_07 namkol1 evet orasi baya öneriliyor. Hem yeni doğan yoğun bakım da mevcutmuş. Sağlıklı doğumlar diliyorum:)
Fufu09 namkol1 oda çok iyi bir doktor cidden rica ederim Rabbim bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin su gibi geçsin doğumun😻💖
namkol1 ElifoZzz açıkçası bende çok sevdim çok sevecen çok ilgili ablamda bir kere gitmiş oda çok memnun kalmış Yazdığım kabul eder misiniz mesajına da hemen olumlu dönüş yaptı çevremdeki herkes memnun ondan İnşallah Serik o kıymetli doktoru kaybetmez, özele kaçırmaz