aysegul_alkc Çevremdekiler devlet Hastanesi’nde doğurursam doğumuma kimin gireceğinin belli olmadığını o an hastanede hangi doktor veya ebe varsa onun gireceğini söylüyorlar doğru mu bu??
Birmelekanesii aysegul_alkc doğru canım hatta genelde ebeler dogurturuyor mecbur olmadıkça doktor gelmez
Tubatgn aysegul_alkc Benımm sürecimi hangi doktorlar takip ettiyse doğumda da bir kaçına denk geldim. Ebe, doktor hatta prof bile vardı. Benim şansıma tabii. Bu arada üniversite hastanesinde doğum yaptım.
feynnur Fufu09 ben de bişey soracağım devlet hastanesinde bebek çıkış yaparken puset zorunlu mu yada porbebe kullanılabilir mi
feynnur Birmelekanesii ben de devlete gidiyorum. Nstye girdim ilk defa. Çarşambaya tekrar nst için çağırdı ama randevu almam münkün değil çünkü yok. Nasıl giriş yaptıracağım biliyor musunuz. Araştırma hastanesi ve normal zamanda sıra ile hasta almıyor
Mel94 Vajinal doğum olacaksa özelde de aynı şekilde doktor sadece kontrol etmeye geliyor doğumu ebeler yönetiyor, sezaryende gün belli olduğu için doktorun giriyor gününde olmazsa yine nöbetçi doktor kimse o diye biliyorum.
aysegul_alkc Mel94 özel olduğu için daha anlayışlı olurlar mı sizce ebeler. Yoksa orada da ne denk gelirse mi ? Bazıları çok tersliyomyş falan etrafımda anlatıyorlar yani öyle acı ve sancı çekerken üzerine birde terslenmek istemem açıkcası
Esrackc Mel94 hayır ben özelde doğurdum doktorum geldi başından sonuna kadar o ilgilendi. Hatta mesai dışında da gelip o doğurtuyor. Her hastane bir değil galiba.
2cocuk2kopek Mel94 hayır özelde kendi doktorun giriyor doğumun gece 3-4 e denk gelirse ve doktorunla öncesinde anlaşmadıysan nöbetçi doktor giriyor. Ama muayene olurken konuşup anlaştıysanız gecede olsa kendi doktorun geliyor
Melikeakkc aysegul_alkc yaa hadi en kötü özlemde olsa devletde olsa. Atıyorum tersledi sende tersle ağzının payını ver ya. Sizde biraz atak olun. Ne tersliyorsun deyip iki başırıp rezil etsen kendi rezilliğiyle kalın bu kadar korkmayın. Beni tersleyeni ben de tersledim düzgün konuşsun.
Birmelekanesii feynnur valla hiç bilmiyorum ki randevusuz hiç gitmedim ben hastaneye gıdıp Doktor cagırdı bnde randevu bulsnadım deseniz belki bakar
ant2602 feynnur kadın doğumda sıra alma gerekmiyor. Öncelikle takipli doktorunuza gidin o zaten son hafta sizi devamli nst ye yolluyor. Mecburen çekiyorlar onlarda. Devlette yaptım ben işleyiş bu şekilde.