Ay26ay_ izelaren ben gecikme olmadan gittigimde hep 1.2 cikiyodu bu sefer 5 sene oldu doğum yapalı ilk defa 2.0 çıktı ondan öncelikler hep 1.2 bi yerde yazı okudum 1.2 gebelik yok 2.0 şüpheli yükselebilir diye kafamı karıştıran o oldu
Ay26ay_ izelaren yumurtlama hesaplamadim ama takvimdekine göre yumurtlamadab sonra da Bi kaç kez ilişki oldu o yüzden şüpheliyim ve bugünde biseu yok adet olacağıma dair
Masal777 Ay26ay_ bende olmadım 30 nisan olmam lazımdi kan 1 Mayıs vedim negatif geç döllenme mı düşündüm bilmiyorum oalmyiorum bende
izelaren Masal777 regl belirtimde yok sol kasığıma garip bir ağrı giriyor gidiyor göğsüm sızlıyor bugün oldu bunlar sadece
izelaren Masal777 3. Gün bugün gecikmenin ama oluyorum galiba kahverengi akıntı geldi başlıyor sanırım :/
Civcivim33 izelaren aynı şekilde ben de iki test yaptım negatif ama adetim düzenli günü gününe olur şimdi 2 gün gecikti
Civcivim33 Masal777 ben adet oldum bu ay ilk defa korunmadan denedik 2 gün geç oldu 4 yaşında bir kızım var çok şükür 🙏🏻 2. Gebelik düşünüyorum yalnız kalmasın diye kısmet bakalım ne zaman olacak