Kbrmsl Kızlar tüp bebek yaptım bugün 8.gün testte silik çizgi çıkıyor ama kan verdm cıkmadı kanda neden acaba 😥gününü bekle dedi doktor cıkarmi sizce bir günde bile yükselebilir dedi
Eldgrn Kbrmsl Gebelik önce kanda yükselir sonra idrara yansır. Yani şuanda gebelik yok idrar testleri yalancı Poztif çıkarabiliyor. O yüzden kana güvenmek em iyisi
Semyil Kbrmsl canım hayal kırıklığı yaşatmak istemem inşallah vardır yakın zamanda alırsın kucağına. Ben 2 hafta önce 2 kere test yaptım ikiside silik çıktı doktora gittim kanda çıkmadı
asli0101 Kbrmsl kardeşimde de aynı oldu 14. Gün sanırım test veriyorlar son gün çıkmıştı kan da şuan 3. Ayında son gününüzü bekleyin ve asla moral bozmayın inşallah hamilesinizdir 🙏
Bezelyelerimm Kbrmsl benım arkadasım da tüp bebek sonrası test yaptı pozitif cıktı belirgin bır sekılde hemde kanda cıkmadı kullanılan ılaclardan dolayı ıdrarda pozitif cıkabılıyormuş
BesteYetik Regle 1 kala silik pozitif cikti kanda cikmadi. Galiba son vakit hormonlari ile alakali ya da testler yaniltiyor..
Eldgrn Kbrmsl Siz yine bekleyin umudunuzu kaybetmeyin. İdrar testlerinin hiçbiri tam doğruluk vermez siz yine kan sonucuna göre ilerleyin
Asill01 @Kbrmsl Yumurta büyütme catlatma ilacı kullanmadın diye hatırlıyorm yanlışta hatırlıyor olabilirim eger kullandıysan onlar idrarda pozitif sonuc veriyor aynı gündü beta günümüz sanırım 6mayıs gününde yenile inşallah geç döllenme olmuştur