Yldz2025 10 günlük bebişim var kızlar emziğe alıştırmak istiyorum Damaklı emzik mi yuvarlak emzik ile mi alıştırmalıyım?
monica50 Yldz2025 daha doğurmadım ama yorumlara göre aldım. philips avent bakmanı öneririm ağız yapısını bozmayan bir emzik seçmelisin
Edafmo Yldz2025 benim kızımda çok marka denedim damaksızları hep öğürdü. Damaklı kauçuk tuttu sadece nuk markasının
Ruzgargulus Yldz2025 ilk oglumda dogdugu gün ben odaya gelmeden elini emiyormuş annem emzigi verir vermez tutmuştu avent almıştım bundada avent aldım inşallah tutar
10gamze Yldz2025 philips avent ultra air alacak çocuk kesin tutuyor benimki hemen emmişti😂😂 biz 12aydan sonra wee baby geçmiştik aventin 6 18 ayı asla kabul etmemişti
Bebekmert Yldz2025 1 aylık olduk biz yuvarlar emzik silikon emzik vs tutmadı gitti en basit babytime damaklı emzik tuttu hemde hiç zorlamadan 😂 bence en basitinden başlayın denemeye ben boşuna bir sürü marka emzige para vermişim hiç birini almadı onların
2cocuk2kopek Yldz2025 ilk oğlum damaklıda hep öğürdü hiç almadı . Buna bibslerden aldım bakalım şansa tutarsa
ipekmom_ Yldz2025 ilk başta we damaklı tuttu ama ağız ve diş yapısı için damaklı önerilmedi sonrasında avent ultra air aldım onuda hemen tuttu, sadece büyük boyuna hemen geçemedik baya sonra büyüğe geçti 18.ayındada bıraktık