ikincibezelyeayak başlıklara verdiğiniz cevapların çoğunu okudum ve bilgilendim çok teşekkür ederim iyi ki bilgilerinizi paylaşıyorsunuz bizimle🙏
Peki bu testler hakkında ne düşünüyorsunuz sizce çok gerekli mi, ben en garanti olsun diye fetal dna yaptırmıştım çok şükür temiz çıktı ama detaylıda bi anormallik varsa doktor görmüyor mu bunu yani detaylı ultrason dışında bu testler ticari mi sizce?
oğlunuza aşı yaptırdınız mı? Şimdi tüm aşıları bir aşıda toplamışlar sanırım, bazen korkuyorum ama yine de mecburen doktor ne derse güvenmeyi tercih ediyorum fakat şahsi fikrinizi merak ediyorum aşılarla ilgili
36+5 ilk bebeğimi bekliyorum, gerçekten hurma ananas ahududu çayı işe yarıyor mu? Sporu bırakmak zorunda kaldım 10 dk yürüyünce ağrım başlıyor kasıklarımda o yuzden biraz hareketsiz kaldım sizce kendimi zorlasam mı spora gitmek için?
-Göğüs pompası henüz almadım, doğumda yenidoğan hemşiresine sorarım diye düşünmüştüm, bu konuda biraz geleneksel düşünüyorum sanırım ve pompanın memeyi kuruttuğunu düşünenlerdenim, fazla süt de mastit yapıldığı söyleniyor, sizce nedir doğru olan siz kullandınız mı ve hangi göğüs pompası/biberonu tavsiye edersiniz
Sorularımı müsait bir vaktinizde cevaplarsanız çok sevinirim, şimdiden çok teşekkür ederim🙏🌸