Esma006 Dorukmerve bir yıl daha beklesin derim seneye 6 oluyor yanlış hesaplamadiysam 2026 Eylül de gidebilir bu yıl bu uğraş bulabilirsin kurannn kursu yada belediyelerin açtığı kreş vs
Girlmama byk0606 evet ya biz yeni annelerin seyi bu mesela 2 aylik demiyorum kizima 1 ay 27 gunluk 🤣 kendi uasimi da aya cevirip soylicem artik az kaldi
Dorukmerve Mucizee80 57 aylık yazıyor internette de benimkide 2 ayla almazlarmı die düşündüm bazıları 45 aylık alıyor yazıyor kafam karıstı
Zarifokur Dorukmerve benim oğlumu 4 yaşında aldılar . Öncelik 5 yaşlar oluyor sonra eğer sınıf varsa dört yaşı alıyorlar .
ddefnos Dorukmerve o aylarda açan anaokullari var sayfalarindan bakın ama haziran temmuz gibi başvuruları kaçırmayın direk okula gidip görüşün bir iki ayı sorun etmiyolar aylara göre sınıfları ayarliyolar zaten
2cocuk2kopek Dorukmerve gidebilir canım oğlumun gittiğinde 3 yaş grubu bile var . Devlet anaokuluna gidiyor
Dorukmerve Esma006 tek çocuk benimki evde çok sıkılıyor benle de vakit geçirmekden sıkılıyor acıkcası en azından belli süre bi ortam görür okul hayatına alışır arkadaş edinir istiyorum erken diyor herkes ama
FatmaAd Dorukmerve İlkokula bağlı anasınıfları da 4 yaş varsa alırlar, anaokuluna kayıt yaptırırsanız muhakak 4 yaş vardır orası da alır. Seçtiğiniz okulun büyüklüğüne göre durum degisebilir . Genelde 48 ay üzeri sınıf uygunluğu varsa gider . 🌸