Deletedmom429 Deletedmom525 ahahahahah bi tnyi biliomda bska dha mi kapatildi hele bi gelsin bidha bak napioz onu 😂😂😂
Deletedmom344 Deletedmom525 Duygu babam almış sonucumu diyor ki bir tane yerde homozigot mutasyon saptanmıştır yazıyormuş diğerler normal diyor. Eve gitsin fotoğrafı atacak belki tam görememiştir 😂
Deletedmom344 kızlar bir genimde homozigot mutasyon saptanmıştır yazıyormuş. Pıhtılaşma var değil mi?
Deletedmom429 Deletedmom344 aâa ben hic anlamam yaa bu pihtilsma ne bu bole herkeste ckio o zmn kesin bendede vardir hee
Esrayusuf Deletedmom344 kız hakket mi yA ben e nabızdan baktım hasekide doktor ne tanı koymuş değişik bir isim baktım genetik kromozom falan
Deletedmom344 Deletedmom525 Kız bir de 4G falan yazıyormuş tam da bilemiyorum foto atsın öyle anlayacağım 😂 iki siyah yazı var diyor birinde 4G yazıyormuş birinde homozigot mutasyon
Esrayusuf Deletedmom344 kız sevtap Allahtan başka birşey isteseydin olacakmış 😂 Pıhtılaşma çıksın en azından ne olduğu belli olur dedin al sana pıhtılaşma kesinleşsin post aç herkes yapsın testi
Esrayusuf Deletedmom344 kız ben nereden öğrenirim çıktı mı çıkmadı mı diye haftaya Pazartesi bir ay olacak kan vereli